Christelijke Spellen

Het spelend leren van de bijbel, dat gaat natuurlijk het beste met Christelijke spellen! Het is soms lastig om een Bijbelverhaal begrijpend te vertellen aan een kind, het is namelijk vaak te ingewikkeld en te langdradig, en wat is dan de kern van het verhaal? Kingdom games komt daarom met deze super leuke varianten op het verhaal van Mozes: De Reis naar het Beloofde land, en andere Bijbelse verhalen in de vorm van een Bijbels Memory spel incl. Verhalenboekje!

christelijke spellen

Bijbelverhaal voor kinderen

Door samen met uw kinderen dit spannende en uitdagende Bijbel bordspel te spelen, zullen u en uw kinderen voor obstakels staan die ook Mozes samen met God heeft overwonnen! Uw kinderen leren zo spelenderwijs het verhaal en de grote uitdaging voor Mozes kennen. Het Bijbelverhaal van Mozes is een lang en spannend verhaal waar u kinderen veel van kunnen leren. Met dit Christelijke spel hebben u en uw kinderen circa een half uur speelplezier, vol met de avonturen van Mozes onderweg naar het Beloofde land! Maar ook het Memory spel is een leuke variant op de soms moeilijke verhalen voor de kleintjes. Aan de hand van plaatjes kunnen de kinderen genieten van een gezellig Bijbel ganzenbord, en vervolgens per kaartje bekijken wat voor verhaal erbij hoort!

De reis naar het Beloofde land

Het spel is geïnspireerd door het originele ganzenbord, wat vroeger al een erg populair spel was onder de kinderen. Meerdere spelletjes achter elkaar was nooit een probleem, omdat het gewoon niet verveeld! De doos bevat een spelbord, alle pionnen en natuurlijk de dobbelstenen. Met de originele afmetingen is het een solide bordspel met een lange levensduur. Durft u de uitdaging aan met uw kinderen? Bestel dan “De Reis naar het Beloofde land” en geef zo dit prachtige bijbel verhaal door aan uw kinderen op een begrijpelijke manier!

Bijbels Memory spel incl. Verhalenboekjechristelijk memory spel

Iedereen kent het principe van Memory; zoveel mogelijk paren verzamelen van verschillende plaatjes, en dan eindigen met het hoogst aantal paren voor de winst. Kingdom Games komt nu met een prachtige variant binnen de Christelijke spellen. Het Bijbelse Memory spel laat op een leuke, kindvriendelijke manier in één plaatje een verhaal zien, voor u waarschijnlijk snel herkenbaar! Om twijfel te voorkomen en een extra dimensie aan het spel te geven krijgt u ook het bijbehorende verhalenboekje bij het spel. Per plaatje kunt u met uw kinderen de verhaaltjes doornemen om zo echt spelend te leren over de Bijbel. Het Bijbelse Memory spel bestelt u veilig en snel bij Kingdom Games.

Christelijke spellen in ontwikkeling

Natuurlijk zijn wij nog lang niet uitgedacht. Door middel van spellen als de bovenstaande kunnen we kinderen in heel Nederland op een leuke en toegankelijke manier kennis laten maken met de Bijbel en het Christendom. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om hierin te ondersteunen.

Vragen of suggesties?

Heeft u vragen wat betreft één van de spellen, of heeft u suggesties voor andere Christelijke spellen die wij kunnen baseren op een Bijbelverhaal? Wij komen graag met u in gesprek en horen u ideeën graag aan. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.